Note Jan, ramen en deuren, Mechelen
NOTE JAN BVBA

OVER ONS

NOTE JAN BVBA

NOTE JAN BVBA is een onderneming opgericht door Jan & Christine Note, broer en zus.

Jan is een vakman met 25 jaar ervaring in de sector. Ramen, deuren, veranda’s, schuiframen, rolluiken, … . Er zijn geen geheimen meer voor Jan. Je kan rekenen op een service van A tot Z. Christine is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bedrijf qua administratie & boekhouding.

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn er voor je grote plannen, zoals de plaatsing van je ramen en deuren en veranda, maar we staan net zo goed in voor de kleine extra’s zoals een vliegenraam of rolluik. Zo hoeft je geen energie te steken in wéér een nieuwe leverancier. Je enige aanspreekpunt is de zaakvoerder, je vakman voor ramen en deuren. Zo ben je altijd zeker van persoonlijk advies & een kwalitatieve plaatsing.

Een sterke service vraagt ook kwaliteitsvol materiaal

Wij werken enkel met kwaliteitsvol materiaal van top leveranciers, want lang na de prijsafspraken, zal je onze service en kwaliteit altijd blijven herinneren. 

Ramen, deuren, schuifdeuren, veranda’s,  vliegenramen, vliegendeuren en vliegenschuifdeuren maken we zelf. De profielen van alu ramen komen van ReynaersPvc ramen kopen we aan via Deceuninck.

Elk geplaatst raam, deur, veranda, rolluik of vliegraam is voor ons een referentie! 

AANGEPASTE OPENINGSUREN

Wij zullen gesloten zijn van vrijdag 20/12/2019 vanaf 12u t.e.m. zondag 05/01/2020.