Ramen en deuren

RAMEN EN DEUREN

Ramen en deuren

Ramen en deuren

Bij Note Jan geloven we sterk in kwaliteit aan betaalbare prijzen en daarom plaatsen wij enkel aluminium ramen en deuren.
Wil je meer gaan voor een moderne look en uitstekende kwaliteit, dan is aluminium de beste keuze voor je ramen en deuren.

ALUMINIUM

Aluminium ramen en deuren maken we volledig zelf op maat. De leverancier waarmee we samenwerken voor de profielen is de toonaangevende speler Reynaers, die doorgedreven isolatie en luchtdichte plaatsing garanderen.
Ramen en deuren
Ramen en deuren
Ramen en deuren
Ramen en deuren

De mogelijkheden van ALU ramen en deuren

Aluminium is enorm sterk en wordt heel vaak gebruikt in woningen bij zowel nieuwbouw als renovatie omdat aluminium een moderne uitstraling heeft. Vanwege zijn naadloze aansluiting op elk soort interieur is het geschikt voor alle type woningen: modern, klassiek, landelijk, industrieel, …

Aluminium ramen en deuren zijn verkrijgbaar in een matte, glanzende of structuur uitvoering en dit in verschillende kleuren.

Aluminium ramen en deuren gaan quasi een heel leven mee zonder in te boeten op kleur en vormgeving. Daarnaast is het ook kenmerkend dat ze weinig onderhoud vergen.
Ramen en deuren

Eigen showroom & plaatsingsdienst

Jouw ramen en deuren laten plaatsen door ons is de beste beslissing die je zal maken. Persoonlijke begeleiding, professionele service, oog voor detail, scherpe prijzen & sterke na-service.
  •  Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak in de showroom of stuur ons foto’s en afmetingen van je project door

  • Op basis daarvan maken we een eerste offerte die je kan gebruiken als basis voor je budget berekening en voor verdere besprekingen in onze showroom of op de werf

  • Bij akkoord, starten we met de opmeting en productie

  • Tenslotte volgt een nauwgezette plaatsing van de profielen en beglazing

Premies ramen en deuren

  1. Fluvius / Mijn Verbouw premie:
    Sinds 1 juli 2022 kan je de premie voor hoogrendements glas aanvragen via mijnverbouwpremie. Be.  Mijn VerbouwPremie | Vlaanderen.be  Bij afsluiting van de werken, sturen wij u met de saldo factuur ook de nodige documenten (attest aannemer) voor het aanvragen van de premie. 

  2. 6% BTW
    Bij renovatiewerken kan je onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor 6% BTW.

Ramen en deuren

Heb je een project voor ons?

Je kan ons altijd vrijblijvend contacteren.
Ramen en deuren

Contacteer Ons

Volg ons ook op:

© Note Jan. Alle rechten voorbehouden. RegioWebsites