Schuiframen

SCHUIFRAMEN

Schuiframen

Schuifraam op maat

Wil je graag een groot schuifraam of meerdere schuiframen op maat laten maken voor je woning, living of veranda? De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, maar als je graag een richtprijs wilt voor jouw woning of een offerte op maat, contacteer ons dan gerust vrijblijvend.

Wij kiezen ervoor om uitsluitend aluminium schuiframen te plaatsen omdat dit materiaal nu eenmaal het meest kwaliteitsvol is. Het gaat je hele leven mee zonder in te boeten op kwaliteit. De mogelijkheden voor afwerking zijn zeer ruim.

Aluminium schuifraam

  • Aluminium is duurzaam
  • Zeer sterk materiaal
  • Moderne uitstraling
  • Makkelijk te onderhouden
  • Brandveilig
  • Schimmelwerend
Schuiframen in aluminium zijn enorm sterk en toch kan aluminium gebruikt worden in verschillende designs, van ultra strak tot retro, omdat het materiaal zich makkelijk laat omvormen. Aluminium schuiframen zijn verkrijgbaar in een matte, glanzende, structuur of metallic uitvoering en dit in verschillende kleuren.

Jouw aluminum schuifraam kan gerust een heel leven meegaan… Zonder in te boeten op kleur en vormgeving. Daarnaast is het ook kenmerkend dat ze weinig onderhoud vergen.
Schuiframen
Schuiframen
Schuiframen
Schuiframen
Schuiframen

Masterpatio

MASTERPATIO is een hoog isolerende en hoog presterende hefschuifdeur met minimale aanzichtbreedtes en ontworpen met oog voor detail. Het systeem koppelt thermische prestaties aan slanke aanzichtlijnen en een toegelaten hoogte van 3.7 m. De gepatenteerde glasdragers zorgen voor een perfecte overdracht van het glasgewicht naar de wielen wat resulteert in een comfortabele bediening.

Door de compatibiliteit met het Masterline 8 systeem kan de koppeling naar ramen en deuren feilloos uitgevoerd worden met behoud van de smalle aanzichtslijnen. Het systeem is geschikt voor laag energie en passief woningen, maar ook voor hoogbouw dankzij de uitstekende lucht en waterdichtheid.
Schuiframen

Heb je een project voor ons?

Je kan ons altijd vrijblijvend contacteren.
Schuiframen

Contacteer Ons

Volg ons ook op:

© Note Jan. Alle rechten voorbehouden. RegioWebsites