ROLLUIKEN

Rolluiken

Rolluiken laten plaatsen

Wil je rolluiken laten plaatsen? Dan zit je hier goed. Rolluiken horen thuis in ieder type woning: traditioneel, modern, strak, pastorij, ...

We bieden je verschillende kleuren mogelijkheden en types rolluiken: inbouw rolluiken, voorzetrolluiken en opbouw rolluiken die manueel en/of elektrisch bediend kunnen worden.

Daarbij kiezen we resoluut voor alumium rolluiken omdat we hiermee een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen die zeer duurzaam is.

Aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken zijn licht en duurzaam. De lamellen van aluminium rolluiken hebben een betere schuimlaag dan de lamellen van kunststof (PVC) rolluiken. Hierdoor heb je met aluminium rolluiken een betere isolatie. M.a.w. zullen aluminium rolluiken ook meer geluid van buiten tegenhouden. Doorgaans wordt er voor aluminium rolluiken gekozen bij grotere ramen.
Rolluiken
Rolluiken
Rolluiken
Rolluiken

Elektrisch of manueel?

Als je gesteld bent op comfort dan is de keuze voor elektrisch aan te raden. We bieden zowel rolluiken aan met manuele bediening als elektrisch en op zon-energie.
Rolluiken
Rolluiken

✓ Inbouw rolluiken

Dit wordt vaak toegepast bij nieuwbouw woningen. Inbouwrolluiken zijn voordeliger, maar wel minder inzetbaar dan voorzet- of opbouw rolluiken.

✓ Opbouw rolluiken

Opbouw rolluiken kunnen in meerdere situaties gebruikt worden. Het grote voordeel bij dit systeem is dat raam & rolluik in feite één geheel zijn, waardoor er geen kans is op koude lucht die binnenkomt.

✓ Voorzet rolluiken

Het typische aan een voorzet rolluik is dat de omkadering zichtbaar is. Het voordeel is dat het quasi overal kan geplaatst worden en dat ze voordelig zijn.

✓ Voorbouw Rolluiken

In diverse situaties kunnen voorbouwrolluiken gebruikt worden. Het belangrijkste voordeel van dit systeem is dat het raam en het rolluik één geheel vormen, waardoor er geen koude lucht naar binnen kan komen.
Rolluiken

Heb je een project voor ons?

Je kan ons altijd vrijblijvend contacteren.

Contacteer Ons

Volg ons ook op:

© Note Jan. Alle rechten voorbehouden. RegioWebsites